Önkéntes program

CSATLAKOZZ A MALADYPE ÖNKÉNTES PROGRAMJÁHOZ!

onkentesek
Ha szeretnéd megtapasztani, hogyan működik egy 16 éves múltra visszatekintő független színház, ha érdekel a kulturális menedzsment, a programszervezés és a kommunikáció, ha szívesen részt veszel előadásaink létrejöttében és rugalmas munkaidőben legalább 6 hónapon át velünk tudsz dolgozni, jelentkezz önkéntesnek a Maladype Színházba!

A jelentkezőktől jó kommunikációs készséget, magabiztos angol nyelvtudást, felhasználói szintű számítógépes ismereteket, kreativitást, nyitottságot, alkalmazkodó képességet és a színházunkat alakító folyamtok iránti fogékonyságot várunk.
Az önkéntesek a színház előadásaira és programjaira ingyenes belépőjegyet, a sikeres együttműködés lezárásaként referenciát és ajánlólevelet kapnak szakmai munkájukról.

Feladatok, amikhez kapcsolódni tudsz:

  • részvétel a kommunikációs és közönségkapcsolati feladatokban
  • irodai munkák (internetes adatgyűjtés, projektasszisztensi feladatok)
  • irodán kívüli feladatok (szórólapozás, kézbesítés)
  • előadások, programok körüli teendők (jegyszedés, rendezvények/előadások előkészítése és lebonyolítása)
  • szakirányú képzettség esetén (fotó-és videódokumentáció)

Várjuk azok jelentkezését is, akik kulturális, kommunikációs vagy marketing szakos felsőoktatási tanulmányaikhoz gyakorlati lehetőséget keresnek!

Jelentkezni lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen magyar és angol nyelvű önéletrajzzal és motivációs levéllel.