Adományozás

Támogatói felhívás: “SZÁZAN SZÁZZAL EGYÉRT!”

szazan

A Maladype Színház 2013-ban indította útjára „SZÁZAN SZÁZZAL EGYÉRT!" című kreatív támogatói programját. Eddig közel 50 hazai és külföldi támogató, kis- és középvállalkozás, nagyvállalat és legfőképpen mecénás magánszemély ismerte fel a Maladype filozófiájában rejlő érvényes és hiteles gondolatokat. Az elmúlt idő- szakban Támogatóinkkal számos hosszú távú együttmű- ködést alapoztunk meg, megtisztelő felajánlásaikat színházunk fennmaradására és fejlődésére fordítottuk.

Bővebben

A Maladype Színház életében 1% is nagyon sokat számít...

Köszönjük, ha személyi jövedelemadója 1 %-ának fela- jánlásával a színházunk hazai és nemzetközi művészeti tevékenységét, közhasznú munkáját, társadalmi integ- rációt elősegítő programjainak megvalósulását segíti.

Maladype Színház Közhasznú Egyesület
Adószám: 18199576-2-41


Társasági adókedvezményre jogosító támogatás (TAO)

Európai Uniós és hazai jogszabályok szerint az elő- adóművészeti intézményeket támogató vállalkozások társasági adókedvezményben részesülnek. Ennél a típu- sú támogatásnál fontos, hogy a támogató vállalat nem részesülhet a támogatott intézmény oldaláról semmifé- le anyagi vagy nem anyagi előnyben, azaz eltérően a szponzorációtól, a színház semmiféle ellentételezést, megjelenést, szolgáltatást nem nyújthat a támogatási szerződéshez kapcsolódóan.

Információ: Balázs Katalin, katalin.balazs@maladype.hu