„Ne csak lásd, láttasd is!” – a Maladype átadja a szót a nézőnek

A Maladype a Macbeth/Anatómia előadás továbbgondolásra invitálja azokat a nézőket, akik nyitottak arra, hogy a produkcióról alkotott véleményüket elemző írásban fogalmazzák meg.
„Ha nem szeretnéd, hogy a színházba járás magányos élmény maradjon,
Ha fontosnak tartod, hogy az általad megfogalmazott gondolatokat mások is megismerjék,
Ha élvezed a kockázatot és a merészen elrugaszkodó ötleteket,
Ha nyitott vagy egy számodra még ismeretlen jelrendszer dekódolására,
Ha túl keskenynek érzed az ösvényt, ahol helyetted mások „műértő expedíciót” vezetnek,
Ha figyelmed kiterjed azokra a területekre is, ahol az összefüggések másként működnek,
Ha foglalkoztat tartalom és forma viszonya; elvont és konkrét egyensúlya,
Ha a színházat nem az olvasmányaidat illusztráló „hangoskönyvnek” tekinted,
Ha számodra a gondolkodás élvezet,
…akkor gyere és nyiss új perspektívát!" – áll a Maladype Színház felhívásában.

November 5-én és 6-án este 8 órakor a Trafóban ismét látható a Maladype Színház frissen bemutatott előadása, a Macbeth/Anatómia. Tekintettel a Macbeth történetet rendhagyó módon interpretáló előadás szabálytalan megoldásaira, a társulat továbbgondolásra invitálja azokat a nézőket, akik érzékenyek egy szavakon túli világ rejtett dimenzióira és nyitottak arra, hogy a produkcióról alkotott véleményüket komplex folyamatokat is láttatva, elemző írásban fogalmazzák meg. A vállalkozó kedvű nézők két egymást követő estén nézhetik meg a Macbeth/Anatómiát, majd november 10-én szombaton, a Maladype Színház Szabad Akadémia elnevezésű programjának keretein belül a Maladype Bázison vitathatják meg eltérő véleményeiket.
Az előadást összefüggéseiben legösszetettebben vizsgáló három írás tulajdonosa részt vehet a Maladype 2013/14-es évadának második felében készülő nemzetközi koprodukció teljes alkotói folyamatában.

Aki részt akar venni a folyamatban, meg kell néznie a Maladype Macbeth/Anatómia című előadását, majd írását november 9-ig kell elküldenie a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, aztán november 10-én, szombaton délután 2 órától a Maladype Bázisra (1088 Budapest, Mikszáth tér 2.) kell mennie, hogy az alkotók és nézők kicserélhessék gondolataikat.

7 óra 7, 2013.