Don Carlos a Ludwig Múzeumban

A kortárs képzőművészet és színház különleges találkozásának helyszíne lesz a Ludwig Múzeum december 11-én, ahol a Maladype Színház Don Carlos című előadását láthatja a közönség.

Schiller Don Carlos című darabját a Maladype Színház a Ludwig Múzeumban adja elő, ahol a társulat a képzőművészet segítségével az előadással kapcsolatos új felismerések megfogalmazására teremt lehetőséget az eseményen részt vevők számára.

Az individuum és a hatalom intim, emberi és nem mindennapi kapcsolatáról fontos és időszerű kérdéseket felvető előadás témájának és asszociációs jellegének köszönhetően érzékenyen reagál a körülötte történő eseményekre és a Ludwig Múzeum atmoszférájának sajátosságaira.
A rendhagyó eseményt Csepeli György szociológus, szociálpszichológus A hatalom anatómiája című előadása teszi teljessé. Csepeli György több tudományágban végzett sokéves kutatómunkájának és személyes tapasztalatainak köszönhetően szakértői szemmel és könyörtelen őszinteséggel beszél a hatalom mámoráról, intelligenciájáról, karizmájáról és magányáról.
A Balázs Zoltán rendezte előadást 18 órai kezdettel láthatja a közönség a múzeum kiállítóterében, a 3. emeleten.

7 óra 7, 2013.